Over ons

Wat verzorgd V.Z Creatief....


Bij V.Z Creatief kunt u terecht voor het kopen van bootstickers,naamstickers,raam-en deurstickers maar ook voor het bedrukken van kleding, leuke cadeaus, huisnummerborden,  kindertraktaties en nog veel meer. Al onze stickers worden met duurzame kwaliteitsmaterialen bedrukt en contour gesneden. Zo hebben wij een team aan designers welke de ontwerpen maken en zo hebben ook een team rond lopen die onze hoogwaardige machines bediend waardoor wij een kwaliteitsproduct kunnen leveren.  Onze producten op de website zijn vooraf ontworpen en hebben hoge kwaliteitseisen. Op onze website hebben wij al onze producten zo goed mogelijk gecategoriseerd zodat wij het voor de klant overzichtelijk kunnen aanbieden. Natuurlijk kan het voorkomen dat u een product zoekt wat u niet op onze website terugvind, stuur ons dat een bericht via het contactformulier en wij gaan voor u aan de slag.
De kracht van V.Z Creatief is dan ook dat al onze producten met de grootste zorg worden vervaardigd en waarin onze snijlijnen strak en netjes zijn. Ook werken wij met hoogwaardige stickerfolies van de merken 3M/Avery.
Wij drukken stickers die geschikt zijn voor binnen-en buitengebruik. Al onze stickers zijn namelijk kleurecht, waterproof en krimpvrij tenzij anders is vermeld bij onze producten.

Naast onze producten met stickers zijn wij ook gespecialiseerd in CNC freeswerk, wij hebben dan ook een speciale afdeling welke zich bezig houden met het vervaardigen van houten bootnaam borden. Het houtmateriaal wat wij hiervoor gebruiken is Mahonie (SIPO) en Mahonie Afrormosia (Teak), onze freesmachines hebben een bereik van 60 cm x 100 cm dit is dan ook de maximale afmeting die wij kunnen frezen.
Neem een kijkje in onze categorie "bootborden" en laat u overtreffen door de mogelijkheden.

Zo hebben wij ook een textielbedrukkings afdeling, hier word alles bedrukt wat betreft kleding, tassen, caps,jute,canvas etc. Ook hier gaat een hoge kwaliteit aan vooraf en werken wij niet met strijkapplicaties dit omdat hierdoor de kans groot is dat de afbeelding vervaagt of loslaat, textiel bedrukking word onder hoge druk met een transferpers op het materiaal bedrukt.

Ook leuke kindertraktaties, huisnaamborden (RVS,leisteen,plexiglas en steigerhout) en nog veel meer leuke cadeaus voor geboorte, huwelijk, afscheid en scholen behoren tot ons assortiment.

Laat u overtreffen door onze mogelijkheden want deze zijn eindeloos!